Sinds mijn eigen ervaring met CBD ben ik op een missie om mensen te vertellen over cannabis. Zowel medicinale/recreatieve cannabis als vezelhennep. Deze in mijn ogen wonderplant kan mensen ondersteunen, genezen, beschermen, kleden, voeden en huisvesten. Hennep is een zeer veelzijdig en duurzaam gewas dat niet alleen duurzaam kan worden geteeld, elk onderdeel ervan kan worden gebruikt. En daarmee kunnen zo goed als alle fossiele brandstoffen worden vervangen.

Dankzij cannabisonderzoek zijn wetenschappers gestuit op het endo-cannabinoidesysteem. Een zeer complex, zelflerend lichaamseigen balanssysteem dat continue zorgt voor een perfect evenwicht van een veelheid aan processen in ons lijf. Het is tevens de verklaring voor de mind-body connectie.

CBD-olie, en tal van andere extracten uit de bloemen van de cannabisplant, hebben een heilzame werking op ons lichaam. Ik ben een groot voorstander van genezen op natuurlijke wijze, en liefst zoveel mogelijk op kracht van eigen lichaam, geest en mindset. Cannabis kan daarbij ondersteunen.