Ademcoaching is een krachtige en holistische benadering die zich richt op het bewustzijn en de controle van onze ademhaling. Door enkel en alleen al bewust te worden van de manier waarop je ademhaalt en dit eventueel te verbeteren, kun je enorm veel positieve resultaten behalen op gebied van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Door bewust met je ademhaling om te gaan, kun je een diepgaande transformatie ervaren en een gezonder en gelukkiger leven leiden.

Als ademcoach kijk ik in eerste instantie naar hoe jij ademt. Hoe ‘vloeibaar’ is jouw adem? Zie ik bepaalde blokkades? Ik maak je bewust van jouw ademhaling en leer je technieken die je kunnen helpen om met verschillende uitdagingen om te gaan. Dit kan variëren van het verminderen van angst en spanning, het verbeteren van de slaap en concentratie, het versterken van het immuunsysteem tot het vergroten van zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

Door middel van bewuste ademhalingsoefeningen en technieken kunnen we onze ademhaling vertragen, verdiepen en in evenwicht brengen. Dit stelt ons in staat om stress en spanning los te laten, onze energie te verhogen en een gevoel van kalmte en innerlijke rust te ervaren.

Een ademsessie kan 1-op-1 worden geboekt, of in de vorm van een groepsworkshop. Het mooie van ademcoaching is dat het een eenvoudige en toegankelijke praktijk is die door iedereen kan worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Tarieven:

Ademsessie 2,5 uur (incl ademanalyse): 125,-

Groepsworkshops 2,5 uur: 80,- pp (vanaf 3 personen)