Schrijven is een van mijn hobbies. Geef mij een pen en een vel papier, de kans is groot dat er binnen mum van tijd een inspirerend, grappig of juist confronterend verhaal op staat.

De kennis die ik opdeed over CBD, en over cannabis in het algemeen, móest ik gewoon neerschrijven in een boek. Uiteindelijk werden dat er twee, elk met een volledig eigen inhoud en karakter:

Mijn eerste boek, Gezond met CBD, is een sterk naslagwerk. In dit boek vind je het antwoord op vrijwel alles wat je zou kunnen vragen over CBD. Het is dan ook misschien niet verwonderlijk dat dit boek door tal van CBD bedrijven als naslagwerk wordt gebruikt.

Mijn tweede boek, De geheime kracht van CBD, is echter zeker niet minder uitgebreid. Het bevat duidelijke verwijzingen naar de wetenschap en bevat tal van persoonlijke noten. Verder krijg ik vaak terug dat het een stuk prettiger leesbaar is.


compliment…

Een van de grootste complimenten die ik kreeg over mijn boeken, is die van een huisarts. Waar hij eerst volledig ‘anti’ stond ten op zichte van cannabis, hebben mijn boeken hem een nieuw perspectief kunnen bieden. Inmiddels heeft hij zelf de kracht van cannabis ervaren, en stelt hij zich een stuk soepeler op naar patienten toe met vragen over het gebruik van zowel medicinale cannabis als cannabis voedingssupplementen. Prachtig toch? Dat is waar ik het allemaal voor doe!