Presentatie&Lezingen

Best wel eng, die allereerste presentatie voor een grote groep! Toen ik me aanmeldde bij Stichting Hemp Collective, had ik eigenlijk enkel de ambitie om voor deze club te schrijven. Tot ik zoveel begon te weten over de medicinale kant van cannabis, dat daar over spreken een logische stap was. Sinds die eerste keer, tijdens een hemp meetup in Zaandam, ben ik op verschillende plekken te gast geweest, en heb ik er inmiddels weer wat leuke interviews op zitten.

Presentatie hemp meetup in Zaandam

In augustus 2019 was ik te gast bij Utopia, op uitnodiging van bewoner ‘Adriaan’ die zelf zijn eigen cannabisplantjes op het terrein was gaan telen. Het was super leuk om voor hun groep te staan, wel een beetje gek omdat je weet dat je continue op camera staat. De reactie die ik achteraf van Adriaan kreeg: “Beste Dyveke, Ik vond het super interessant en veel van mijn mede-inwoners ook. Je hebt mijn verwachtingen over dit onderwerp doen overstijgen. Ik was zeer vereerd om jou hier te mogen ontvangen(..)” Op de website van Utopia werd er ook over geschreven, zie deze link.

Te gast bij Utopia…

Op uitnodiging van Rosaria Ricci van Medical Cannabis Society hield ik een serie van lezingen over CBD / cannabis.

Cannabisociety

Artikelen

Ik schreef de tekst voor de CBD folder van Jacob Hooy:

Ik deed interviews en schreef tal van teksten voor de Hemp Collective:

De Belgische tv-gids PRIMO wijdde een voltallig artikel van maar liefst 3(!) pagina’s aan CBD en mijn verhaal:

Het magazine LINDA nodigde mij uit voor een interview:

Ik schreef een artikel voor de Cannabiskrant:

Podcast

Cannabisindustrie nodigde me uit voor een podcast, die je hier kunt beluisteren.