Inner Canna Boosting

Of je het nu wil of niet, je hebt meer met cannabis gemeen dan je misschien zou willen. Het belang van jouw lichaamseigen cannabissysteem is van onschatbare waarde!

Speciaal voor VONK ontwikkelde ik de workshop ‘Inner Canna Boosting’, waarbij ik je alles vertel over de werking van jouw lichaamseigen cannabinoide systeem, hoe de fijne balans kan worden verstoord, en wat je eraan kunt doen om dit te herstellen. Ook ga ik in op de mind-body connectie en het effect van (een tekort aan) voedingsstoffen op jouw gedachten, gedrag en emoties.

De workshop is gratis te volgen, via een videolink. Het enige wat je hoeft te doen is mij een mailtje te sturen, met jouw naam en telefoonnummer, zodat ik weet waar ik de link heen kan sturen. Na een maand neem ik persoonlijk contact met je op om te horen hoe je de workshop hebt ervaren.

Aanmelden voor deze workshop kan via email:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *