Het verschil tussen CBD en THC

Het is een van de vragen die ik steevast krijg wanneer ik over CBD vertel: “zit daar ook THC in?”. En, het was een van de eerste dingen die mezelf afvroeg toen ik begin 2015 mijn eerste flesje CBD uitprobeerde. Net als veel mensen, wist ik dat THC een stofje is dat een high of stoned effect geeft. Het maakt dat je een andere beleving hebt van tijd en ruimte, je voelt je licht in je hoofd en hebt de neiging om alles grappig te vinden, of om veel te willen praten. Je huid tintelt en je bent gevoeliger voor geur, reuk en smaak. Soms kan THC je enorm loom maken, en wil je gewoon lekker op de bank hangen. Er zijn ook mensen die heel angstig worden door THC. Ze ervaren gevoelens van paranoia en krijgen het gevoel dat ze niet meer in contact staan met de werkelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *